WebseitenBewertungen.de


Geef domein in


← Click om te updaten

finanzdienst.info

Website beoordeling finanzdienst.info

 Gegenereerd op Maart 09 2019 07:57 AM

Oude statistieken? UPDATE !


De score is 76/100

Download PDF-versie

SEO Content

Title

emb Finanzdienst



Lengte : 16

Perfect, uw title tag bevat tussen de 10 en 70 karakters.
Description

Unabhängig von Banken und Versicherer sind wir Ihnen ein loyaler und zuverlässiger Ansprechpartner in allen Fragen bezügich Geldanlage und Finanzierung.



Lengte : 152

Perfect, uw meta description bevat tussen de 70 en 160 karakters.
Keywords

emb Finanzdienst, Eva-Maria-Baumgärtner, Finanzierung, Geldanlage, Kredit, Vermögensbildung



Goed, uw bevat meta keywords.
Og Meta Properties Goed, uw page maakt gebruik van Og Properties.
Property Content
image http://finanzdienst.info/favImage.png
image:type image/png
image:width 313
image:height 290
url http://finanzdienst.info/
description Profitieren Sie von unserem reichen Erfahrungsschatz, den wir in die Betreuung Ihres Vermögens oder der Finanzierung Ihrer Immobilie einbringen. Wir entwickeln für Sie Lösungen und beraten Sie in Ihren individuellen Wünschen und Zielen
type website
Headings
H1 H2 H3 H4 H5 H6
1 0 0 0 0 0
  • [H1] emb Finanzdienst
Afbeeldingen We vonden 5 afbeeldingen in de pagina.

Goed, de meeste of alle afbeeldingen hebben een alt tekst
Text/HTML Ratio Ratio : 18%

Goed, De ratio van text tot HTML code hoger dan 15, maar lager dan 25 procent.
Flash Perfect, geen Flash content gevonden in uw website.
Iframe Perfect, er zijn geen Iframes in uw website aangetroffen.

Herschreven URL Perfect. Uw links zien er vriendelijk uit!
Underscores in de URLs Perfect! Geen underscores gevonden in uw URLs.
In-page links We vonden een totaal van 9 links inclusie 0 link(s) naar bestanden



Ankertekst Type samenstelling
Direkt zum Seiteninhalt Intern doFollow
Über uns Intern doFollow
Leistungen Intern doFollow
Kontakt Intern doFollow
Anfahrt Intern doFollow
Generelle Seitenstruktur Intern doFollow
Impressum Intern doFollow
Datenschutz Intern doFollow
Zurück zum Hauptmenü Intern doFollow

SEO Keywords

Keywords Cloud wohneigentum ist mit und finanzierung über sie uns immobilienfinanzierung zum
Keywords Consistentie
Keyword Content Title Keywords Description Headings
und 5
sie 5
uns 4
über 3
mit 3

Bruikbaarheid

Url Domein : finanzdienst.info
Lengte : 17
Favicon Goed, uw website heeft een favicon.
Printbaarheid Geweldig. We vonden Print-Vriendelijke CSS.
Taal Goed. Uw ingestelde taal is de.
Dublin Core Geweldig. Deze pagina maakt gebruik van Dublin Core.

Document

Doctype HTML 5
Encoding Perfect. Uw ingestelde Charset is UTF-8.
W3C Validiteit Fouten : 0
Waarschuwingen : 5
E-mail Privacy Geweldig er is geen e-mail adres gevonden als platte tekst!
Niet ondersteunde HTML Geweldig! We hebben geen niet meer ondersteunde HTMl tags gevonden in uw HTML.
Speed Tips
Geweldig, uw website heeft geen tabellen in een tabel.
Jammer, uw website maakt gebruik van inline styles.
Jammer, uw website heeft teveel CSS bestanden (meer dan 4).
Perfect, uw website heeft een correct aantal JavaScript bestanden.
Perfect, uw website haalt voordeel uit gzip.

Mobile

Mobile Optimization
Apple Icon
Meta Viewport Tag
Flash content

Optimalisatie

XML Sitemap Geweldig, uw website heeft een XML sitemap.

http://finanzdienst.info/sitemap.xml
Robots.txt http://finanzdienst.info/robots.txt

Geweldig uw website heeft een robots.txt bestand.
Analytics Perfect, uw website heeft een analytics tool.

   Google Analytics

PageSpeed Insights


68 / 100    Snelheid
  Dit moet worden gecorrigeerd:
Gebruikmaken van browsercaching
Wanneer je in HTTP-headers een vervaldatum of maximale leeftijd voor statische bronnen instelt, geef je de browser opdracht eerder gedownloade bronnen van de lokale schijf te gebruiken in plaats van deze via het netwerk te laden.

Maak gebruik van browsercaching voor de volgende cachebare bronnen:

  • https://finanzdienst.info/images/20170314_EMB-005.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://finanzdienst.info/images/20170314_EMB-033-1_9jpthotv.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://finanzdienst.info/images/20170314_EMB-034.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://finanzdienst.info/images/20170314_EMB-bearbeitet-031.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://finanzdienst.info/images/emb-Logo_gn4pokxo.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://finanzdienst.info/menu/hor_main.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://finanzdienst.info/menu/hor_main_c.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://finanzdienst.info/menu/hor_main_h.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://finanzdienst.info/res/imClose.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://finanzdienst.info/style/bg.jpg (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://finanzdienst.info/style/bottom-bg.jpg (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://finanzdienst.info/style/bottom.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://finanzdienst.info/style/content.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://finanzdienst.info/style/header_blank.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://finanzdienst.info/style/menu_blank.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://finanzdienst.info/style/page-to-top.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://www.google-analytics.com/analytics.js (2 uur)
Informatie over de oplossing voor dit probleem
JavaScript en CSS in content boven de vouw die het weergeven blokkeren, verwijderen
Je pagina heeft 2 blokkerende scriptbronnen en 5 blokkerende CSS-bronnen. Dit veroorzaakt vertraging bij het weergeven van je pagina.

Geen van de content boven de vouw op je pagina kan worden weergegeven zonder te wachten totdat de volgende bronnen zijn geladen. Probeer blokkerende bronnen uit te stellen of asynchroon te laden of parseer de essentiële gedeelten van die bronnen rechtstreeks in de HTML.

Verwijder JavaScript-code die het laden blokkeert:

  • https://finanzdienst.info/res/jquery.js?13-1-8-23
  • https://finanzdienst.info/res/x5engine.js?13-1-8-23

Optimaliseer de CSS-weergave voor de volgende URL's:

  • https://finanzdienst.info/style/reset.css?13-1-8-23
  • https://finanzdienst.info/style/style.css?13-1-8-23
  • https://finanzdienst.info/style/template.css?13-1-8-23
  • https://finanzdienst.info/style/menu.css?13-1-8-23
  • https://finanzdienst.info/pcss/index.css?13-1-8-23-636865557121914715
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  Overweeg dit te corrigeren:
CSS verkleinen
Wanneer je CSS-code comprimeert, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden en parseren versnellen.

Verklein CSS voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 246 B (een besparing van 17%).

  • Het verkleinen van https://finanzdienst.info/style/menu.css?13-1-8-23 kan na comprimeren 246 B besparen (een besparing van 17%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
JavaScript verkleinen
Wanneer je JavaScript-code comprimeert, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden, parseren en uitvoeren versnellen.

Verklein JavaScript voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 158 B (een besparing van 15%).

  • Het verkleinen van https://finanzdienst.info/res/x5settings.js?13-1-8-23 kan na comprimeren 158 B besparen (een besparing van 15%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
Afbeeldingen optimaliseren
Je kunt vele bytes aan gegevens besparen door afbeeldingen correct op te maken en te comprimeren.

Optimaliseer de volgende afbeeldingen om de grootte ervan te verkleinen met 27,9 KB (een besparing van 64%).

  • Het comprimeren van https://finanzdienst.info/style/bottom-bg.jpg kan 10,5 KB besparen (een besparing van 89%).
  • Het comprimeren van https://finanzdienst.info/images/emb-Logo_gn4pokxo.png kan 7,4 KB besparen (een besparing van 40%).
  • Het comprimeren van https://finanzdienst.info/style/bg.jpg kan 5,5 KB besparen (een besparing van 81%).
  • Het comprimeren van https://finanzdienst.info/res/imClose.png kan 2,8 KB besparen (een besparing van 75%).
  • Het comprimeren van https://finanzdienst.info/style/content.png kan 852 B besparen (een besparing van 82%).
  • Het comprimeren van https://finanzdienst.info/style/bottom.png kan 820 B besparen (een besparing van 53%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  5 uitgevoerde regels
Details weergeven
Omleidingen op bestemmingspagina vermijden

Je pagina heeft geen omleidingen. Meer informatie over het vermijden van omleidingen voor bestemmingspagina's.

Comprimeren inschakelen

Je hebt compressie ingeschakeld. Meer informatie over het inschakelen van compressie.

Reactietijd van server beperken

Je server heeft snel gereageerd. Meer informatie over optimalisatie van de reactietijd van de server.

HTML verkleinen

Je HTML is verkleind. Meer informatie over het verkleinen van HTML.

Prioriteit geven aan zichtbare content

Je hebt de prioriteit voor de content boven de vouw correct ingesteld. Meer informatie over het instellen van de prioriteit van zichtbare content.


70 / 100    Gebruikerservaring
  Dit moet worden gecorrigeerd:
De viewport configureren
Op je pagina is een desktopviewport met vaste breedte opgegeven. Gebruik een responsieve viewport om je pagina correct weer te geven op alle apparaten.

Als je een viewport configureert die width=device-width in plaats van width=960 aangeeft, kan je pagina worden aangepast voor apparaten met verschillende breedten. Dit kan extra werk vereisen om je stijl aan te passen voor kleinere schermen.

Informatie over de oplossing voor dit probleem
Leesbare lettergrootten gebruiken
De volgende tekst op je pagina wordt weergegeven op een manier die moeilijk leesbaar is voor sommige van je bezoekers. Gebruik leesbare lettergrootten om een betere gebruikerservaring te leveren.

De volgende tekstfragmenten hebben een kleine lettergrootte. Vergroot de lettergrootte om de fragmenten beter leesbaar te maken.

  • Über uns wordt slechts 5 pixels hoog (13 CSS-pixels) weergegeven final.
  • Leistungen en 2 andere worden slechts 5 pixels hoog (13 CSS-pixels) weergegeven final.
  • Über uns: wordt slechts 6 pixels hoog (16 CSS-pixels) weergegeven final.
  • emb-Finanzdien…liendarlehen - en 1 andere worden slechts 6 pixels hoog (16 CSS-pixels) weergegeven final.
  • Wir erarbeiten…e Konditionen. en 5 andere worden slechts 6 pixels hoog (16 CSS-pixels) weergegeven final.
  • Datenschutz en 1 andere worden slechts 5 pixels hoog (13 CSS-pixels) weergegeven final.
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  3 uitgevoerde regels
Details weergeven
Plug-ins vermijden

Het lijkt erop dat je pagina geen plug-ins gebruikt, waardoor content op veel platforms mogelijk niet bruikbaar is. Meer informatie over het belang van het vermijden van plug-ins.

Formaat van content aanpassen aan viewport

De content van je pagina past binnen de viewport. Meer informatie over het formaat van content aanpassen aan de viewport.

Geschikte formaten voor tikdoelen

Alle links/knoppen van je pagina zijn groot genoeg zodat een gebruiker er gemakkelijk op kan tikken op het touchscreen. Meer informatie over geschikte formaten voor tikdoelen.


82 / 100    Snelheid
  Overweeg dit te corrigeren:
Gebruikmaken van browsercaching
Wanneer je in HTTP-headers een vervaldatum of maximale leeftijd voor statische bronnen instelt, geef je de browser opdracht eerder gedownloade bronnen van de lokale schijf te gebruiken in plaats van deze via het netwerk te laden.

Maak gebruik van browsercaching voor de volgende cachebare bronnen:

  • https://finanzdienst.info/images/20170314_EMB-005.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://finanzdienst.info/images/20170314_EMB-033-1_9jpthotv.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://finanzdienst.info/images/20170314_EMB-034.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://finanzdienst.info/images/20170314_EMB-bearbeitet-031.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://finanzdienst.info/images/emb-Logo_gn4pokxo.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://finanzdienst.info/menu/hor_main.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://finanzdienst.info/menu/hor_main_c.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://finanzdienst.info/menu/hor_main_h.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://finanzdienst.info/res/imClose.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://finanzdienst.info/style/bg.jpg (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://finanzdienst.info/style/bottom-bg.jpg (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://finanzdienst.info/style/bottom.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://finanzdienst.info/style/content.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://finanzdienst.info/style/header_blank.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://finanzdienst.info/style/menu_blank.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://finanzdienst.info/style/page-to-top.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://www.google-analytics.com/analytics.js (2 uur)
Informatie over de oplossing voor dit probleem
CSS verkleinen
Wanneer je CSS-code comprimeert, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden en parseren versnellen.

Verklein CSS voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 246 B (een besparing van 17%).

  • Het verkleinen van https://finanzdienst.info/style/menu.css?13-1-8-23 kan na comprimeren 246 B besparen (een besparing van 17%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
JavaScript verkleinen
Wanneer je JavaScript-code comprimeert, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden, parseren en uitvoeren versnellen.

Verklein JavaScript voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 158 B (een besparing van 15%).

  • Het verkleinen van https://finanzdienst.info/res/x5settings.js?13-1-8-23 kan na comprimeren 158 B besparen (een besparing van 15%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
JavaScript en CSS in content boven de vouw die het weergeven blokkeren, verwijderen
Je pagina heeft 2 blokkerende scriptbronnen en 5 blokkerende CSS-bronnen. Dit veroorzaakt vertraging bij het weergeven van je pagina.

Geen van de content boven de vouw op je pagina kan worden weergegeven zonder te wachten totdat de volgende bronnen zijn geladen. Probeer blokkerende bronnen uit te stellen of asynchroon te laden of parseer de essentiële gedeelten van die bronnen rechtstreeks in de HTML.

Verwijder JavaScript-code die het laden blokkeert:

  • https://finanzdienst.info/res/jquery.js?13-1-8-23
  • https://finanzdienst.info/res/x5engine.js?13-1-8-23

Optimaliseer de CSS-weergave voor de volgende URL's:

  • https://finanzdienst.info/style/reset.css?13-1-8-23
  • https://finanzdienst.info/style/style.css?13-1-8-23
  • https://finanzdienst.info/style/template.css?13-1-8-23
  • https://finanzdienst.info/style/menu.css?13-1-8-23
  • https://finanzdienst.info/pcss/index.css?13-1-8-23-636865557121914715
Informatie over de oplossing voor dit probleem
Afbeeldingen optimaliseren
Je kunt vele bytes aan gegevens besparen door afbeeldingen correct op te maken en te comprimeren.

Optimaliseer de volgende afbeeldingen om de grootte ervan te verkleinen met 27,9 KB (een besparing van 64%).

  • Het comprimeren van https://finanzdienst.info/style/bottom-bg.jpg kan 10,5 KB besparen (een besparing van 89%).
  • Het comprimeren van https://finanzdienst.info/images/emb-Logo_gn4pokxo.png kan 7,4 KB besparen (een besparing van 40%).
  • Het comprimeren van https://finanzdienst.info/style/bg.jpg kan 5,5 KB besparen (een besparing van 81%).
  • Het comprimeren van https://finanzdienst.info/res/imClose.png kan 2,8 KB besparen (een besparing van 75%).
  • Het comprimeren van https://finanzdienst.info/style/content.png kan 852 B besparen (een besparing van 82%).
  • Het comprimeren van https://finanzdienst.info/style/bottom.png kan 820 B besparen (een besparing van 53%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  5 uitgevoerde regels
Details weergeven
Omleidingen op bestemmingspagina vermijden

Je pagina heeft geen omleidingen. Meer informatie over het vermijden van omleidingen voor bestemmingspagina's.

Comprimeren inschakelen

Je hebt compressie ingeschakeld. Meer informatie over het inschakelen van compressie.

Reactietijd van server beperken

Je server heeft snel gereageerd. Meer informatie over optimalisatie van de reactietijd van de server.

HTML verkleinen

Je HTML is verkleind. Meer informatie over het verkleinen van HTML.

Prioriteit geven aan zichtbare content

Je hebt de prioriteit voor de content boven de vouw correct ingesteld. Meer informatie over het instellen van de prioriteit van zichtbare content.



*De resultaten worden 30 seconden in het cachegeheugen opgeslagen. Als u wijzigingen heeft aangebracht aan uw pagina, wacht u 30 seconden voordat u de test opnieuw uitvoert.

Impressum | Datenschutz