WebseitenBewertungen.de


Geef domein in


← Click om te updaten

profivdome.ru

Website beoordeling profivdome.ru

 Gegenereerd op Juli 28 2019 22:24 PM

Oude statistieken? UPDATE !


De score is 59/100

Download PDF-versie

SEO Content

Title

Сервис бытовых услуг - любая помощь специалиста с выездом на дом



Lengte : 64

Perfect, uw title tag bevat tussen de 10 en 70 karakters.
Description

Компания "Профи в Доме" - это официальный сайт услуг "Муж на час"- любая бытовая помощь с выездом по вашему адресу! Выполним работы в день обращения.✅



Lengte : 170

Let op, uw meta description zou tussen de 70 en 160 karakters (spaces included) moeten bevatten.
Keywords



Erg slecht. We hebben geen meta keywords gevonden in uw website. Gebruik deze gratis online meta tags generator om keywords te genereren.
Og Meta Properties Goed, uw page maakt gebruik van Og Properties.
Property Content
locale ru_RU
type website
title Сервис бытовых услуг - любая помощь специалиста с выездом на дом
description Компания "Профи в Доме" - это официальный сайт услуг "Муж на час"- любая бытовая помощь с выездом по вашему адресу! Выполним работы в день обращения.✅
url https://profivdome.ru/
site_name Сервис Бытовых услуг Профи в Доме
Headings
H1 H2 H3 H4 H5 H6
0 1 15 15 0 0
  • [H2] СЕРВИС БЫТОВЫХ УСЛУГ
  • [H3] МУЖ НА ЧАС ЧЕРЕЗ ЧАС
  • [H3] Наш рабочий процесс
  • [H3] НАШИ УСЛУГИ
  • [H3] ВСЕ ОКРУГА МОCКВЫ
  • [H3] ВЫСОКОЕ КАЧЕСТВО
  • [H3] «Муж на час» — любая помощь по дому!
  • [H3] ОТЗЫВЫ КЛИЕНТОВ
  • [H3] НАШИ РАБОТЫ
  • [H3] Ремонт/восстановление порога
  • [H3] Замена шарового крана
  • [H3] Чистка/замена тена водонагревателя
  • [H3] ЦЕНТРАЛЬНЫЙ ОФИС
  • [H3] ENJOY 15% OFF
  • [H3] Остались вопросы? Мы Вам перезвоним!
  • [H3] Или позвоните нам самостоятельно
  • [H4] Электрик, сантехник, сборщик мебели и другие мастера
  • [H4] Заявка
  • [H4] Оперативность
  • [H4] Результат
  • [H4] Мы предоставляем высококлассные услуги сантехника, электрика, сборка мебели и мастера по мелкому ремонту в Москве
  • [H4] Компания "Профи в Доме" - это официальный высококачественный сервис предоставления услуг мелкого ремонта "Муж на час" и "Мастер на час" по доступным ценам в городе Москва. Также вы можете вызвать сантехника, электрика и маляров, которые отвечают за качество выполненных работ!
  • [H4] Почему выбирают нас?
  • [H4] АРКАДИЙ
  • [H4] СВЕТЛАНА
  • [H4] ИВАН
  • [H4] Здесь вы можете увидеть процесс и результаты наших работ.
  • [H4] Профи в Доме - услуги "Муж на час"
  • [H4] Sign up to receive the latest offers and news in industry.
  • [H4] Заказывая услугу Вы гарантированно получаете скидку до 15%. Консультация специалиста — бесплатно! В течении 2-х минут!
  • [H4] +7 (495) 991-09-56
Afbeeldingen We vonden 40 afbeeldingen in de pagina.

2 alt attributen ontbreken. Voeg alternatieve text toe zodat zoekmachines beter kunnen beoordelen wat het onderwerp van de afbeeldingen is.
Text/HTML Ratio Ratio : 8%

De ratio van text tot HTML code is below 15 procent, dit betekent dat uw pagina waarschijnlijk meer tekst nodig heeft.
Flash Perfect, geen Flash content gevonden in uw website.
Iframe Perfect, er zijn geen Iframes in uw website aangetroffen.

Herschreven URL Perfect. Uw links zien er vriendelijk uit!
Underscores in de URLs Perfect! Geen underscores gevonden in uw URLs.
In-page links We vonden een totaal van 22 links inclusie 1 link(s) naar bestanden



Ankertekst Type samenstelling
Политика конфиденциальности Intern doFollow
- Extern doFollow
- Extern doFollow
- Extern doFollow
- Extern doFollow
- Extern doFollow
ВЫЗОВ МАСТЕРА Intern doFollow
услуги сантехника Intern doFollow
электрика Intern doFollow
сборка мебели Intern doFollow
по мелкому ремонту Intern doFollow
Установка смесителя Intern doFollow
Все услуги Intern doFollow
"Муж на час" Intern doFollow
"Мастер на час" Intern doFollow
mosprofivdome@gmail.com Extern doFollow
www.profivdome.ru Intern doFollow
МАСТЕР НА ЧАС Intern doFollow
БЫТОВАЯ ТЕХНИКА Intern doFollow
СВАРКА Intern doFollow
- Extern doFollow
ВВЕРХ Intern doFollow

SEO Keywords

Keywords Cloud час все мастера мебели услуги работы сборка мастер установка муж
Keywords Consistentie
Keyword Content Title Keywords Description Headings
установка 20
услуги 17
час 14
сборка 12
работы 12

Bruikbaarheid

Url Domein : profivdome.ru
Lengte : 13
Favicon Goed, uw website heeft een favicon.
Printbaarheid Geweldig. We vonden Print-Vriendelijke CSS.
Taal Goed. Uw ingestelde taal is ru.
Dublin Core Deze pagina maakt geen gebruik van Dublin Core.

Document

Doctype HTML 5
Encoding Perfect. Uw ingestelde Charset is UTF-8.
W3C Validiteit Fouten : 12
Waarschuwingen : 14
E-mail Privacy Waarschuwing! Er is op zijn minst 1 e-mailadres gevonden als platte tekst. (voorkom spam!). Gebruik deze gratis antispam protector om e-mailadressen te verbergen voor spammers.
Niet ondersteunde HTML
Niet ondersteunde tags Voorkomende
<font> 2
We hebben niet meer ondersteunde HTML tags gevonden in uw HTML, we adviseren u deze te verwijderen.
Speed Tips
Geweldig, uw website heeft geen tabellen in een tabel.
Jammer, uw website maakt gebruik van inline styles.
Geweldig, uw website heeft een correct aantal CSS bestanden.
Perfect, uw website heeft een correct aantal JavaScript bestanden.
Perfect, uw website haalt voordeel uit gzip.

Mobile

Mobile Optimization
Apple Icon
Meta Viewport Tag
Flash content

Optimalisatie

XML Sitemap Geweldig, uw website heeft een XML sitemap.

https://profivdome.ru/sitemap.xml
Robots.txt http://profivdome.ru/robots.txt

Geweldig uw website heeft een robots.txt bestand.
Analytics Perfect, uw website heeft een analytics tool.

   Google Analytics

PageSpeed Insights


66 / 100    Snelheid
  Dit moet worden gecorrigeerd:
JavaScript en CSS in content boven de vouw die het weergeven blokkeren, verwijderen
Je pagina heeft 1 blokkerende scriptbronnen en 2 blokkerende CSS-bronnen. Dit veroorzaakt vertraging bij het weergeven van je pagina.

Geen van de content boven de vouw op je pagina kan worden weergegeven zonder te wachten totdat de volgende bronnen zijn geladen. Probeer blokkerende bronnen uit te stellen of asynchroon te laden of parseer de essentiële gedeelten van die bronnen rechtstreeks in de HTML.

Verwijder JavaScript-code die het laden blokkeert:

  • https://profivdome.ru/wp-content/cache/min/1/50b2f352535c60683fc763870b21641c.js

Optimaliseer de CSS-weergave voor de volgende URL's:

  • https://profivdome.ru/wp-content/cache/min/1/07035e41f0da4552bc0096a4fc3d944b.css
  • https://fonts.googleapis.com/css?family=Montserrat%3Aregular%2C500%2C700%7COpen+Sans%3Aregular%2C300%2C600%2C700%2C800&ver=5.2.2
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  Overweeg dit te corrigeren:
Gebruikmaken van browsercaching
Wanneer je in HTTP-headers een vervaldatum of maximale leeftijd voor statische bronnen instelt, geef je de browser opdracht eerder gedownloade bronnen van de lokale schijf te gebruiken in plaats van deze via het netwerk te laden.

Maak gebruik van browsercaching voor de volgende cachebare bronnen:

  • https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-131478530-1 (15 minuten)
  • https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js (20 minuten)
  • https://mc.yandex.ru/metrika/advert.gif (60 minuten)
  • https://mc.yandex.ru/metrika/tag.js (60 minuten)
  • https://www.google-analytics.com/analytics.js (2 uur)
Informatie over de oplossing voor dit probleem
JavaScript verkleinen
Wanneer je JavaScript-code comprimeert, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden, parseren en uitvoeren versnellen.

Verklein JavaScript voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 670 B (een besparing van 39%).

  • Het verkleinen van https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js kan na comprimeren 670 B besparen (een besparing van 39%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
Afbeeldingen optimaliseren
Je kunt vele bytes aan gegevens besparen door afbeeldingen correct op te maken en te comprimeren.

Optimaliseer de volgende afbeeldingen om de grootte ervan te verkleinen met 10,2 KB (een besparing van 18%).

  • Het comprimeren van https://profivdome.ru/wp-content/uploads/2019/01/12.jpg kan 5,4 KB besparen (een besparing van 25%).
  • Het comprimeren van https://profivdome.ru/wp-content/uploads/2019/02/Muzh-na-chas-Profi-v-Dome-162x225_c.png kan 4,1 KB besparen (een besparing van 12%).
  • Het comprimeren van https://profivdome.ru/wp-content/uploads/2019/01/14.jpg kan 478 B besparen (een besparing van 29%).
  • Het comprimeren van https://profivdome.ru/wp-content/uploads/2019/01/13.jpg kan 312 B besparen (een besparing van 23%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
Prioriteit geven aan zichtbare content
Je pagina vereist extra netwerkomleidingen om content boven de vouw weer te geven. Voor optimale prestaties beperk je de hoeveelheid HTML-code die is vereist voor het weergeven van content boven de vouw.

De volledige HTML-reactie was onvoldoende om de content boven de vouw weer te geven. Dit geeft meestal aan dat aanvullende bronnen (geladen na het parseren van de HTML) zijn vereist om content boven de vouw weer te geven. Geef prioriteit aan zichtbare content die nodig is voor weergave boven de vouw door deze rechtstreeks op te nemen in de HTML-reactie.

  • Slechts ongeveer 17% van de uiteindelijke content boven de vouw kan worden weergegeven met de volledige HTML-reactie.
  • Klik om het screenshot met alleen de HTML-reactie te bekijken: snapshot:4
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  5 uitgevoerde regels
Details weergeven
Omleidingen op bestemmingspagina vermijden

Je pagina heeft geen omleidingen. Meer informatie over het vermijden van omleidingen voor bestemmingspagina's.

Comprimeren inschakelen

Je hebt compressie ingeschakeld. Meer informatie over het inschakelen van compressie.

Reactietijd van server beperken

Je server heeft snel gereageerd. Meer informatie over optimalisatie van de reactietijd van de server.

CSS verkleinen

Je CSS is verkleind. Meer informatie over het verkleinen van CSS.

HTML verkleinen

Je HTML is verkleind. Meer informatie over het verkleinen van HTML.


95 / 100    Gebruikerservaring
  Overweeg dit te corrigeren:
Formaat van content aanpassen aan viewport
De pagina-content is te breed voor de viewport, waardoor de gebruiker horizontaal moet scrollen. Pas het formaat van de content aan de viewport aan om een betere functionaliteit te leveren aan gebruikers.

De pagina-content is 453 CSS-pixels breed, maar de viewport is slechts 412 CSS-pixels breed. De volgende elementen vallen buiten de viewport:

  • Het element <a id="totop" href="#" class="u-trans-all-2s js-scroll-event">ВВЕРХ</a> valt buiten de viewport.
Informatie over de oplossing voor dit probleem
Geschikte formaten voor tikdoelen
Sommige links/knoppen op je webpagina zijn te klein zodat een gebruiker er niet gemakkelijk op kan tikken op een touchscreen. Overweeg deze tikdoelen groter te maken om een betere functionaliteit te leveren aan gebruikers.

De volgende tikdoelen bevinden zich te dicht in de buurt van andere tikdoelen. Er is mogelijk aanvullende tussenruimte vereist.

  • Het tikdoel <a href="https://profiv…gi-santechika/" class="link_usluga">услуги сантехника</a> en 2 andere bevinden zich in de buurt van andere tikdoelen.
  • Het tikdoel <a href="malo:mosprofivdome@gmail.com">mosprofivdome@gmail.com</a> bevindt zich in de buurt van 1 andere tikdoelen.
  • Het tikdoel <a href="https://profivdome.ru/">www.profivdome.ru</a> bevindt zich in de buurt van 1 andere tikdoelen.
  • Het tikdoel <a href="https://profiv…ga-ehlektrika/">ЭЛЕКТРИКА</a> en 5 andere bevinden zich in de buurt van andere tikdoelen.
  • Het tikdoel <a href="https://www.in…om/profivdome/" class="social-icons-i…ter-icon-ue859"> bevindt zich in de buurt van 1 andere tikdoelen.
  • Het tikdoel <a href="https://www.in…om/profivdome/" class="social-icons-i…ter-icon-ue859"> bevindt zich in de buurt van 1 andere tikdoelen.
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  3 uitgevoerde regels
Details weergeven
Plug-ins vermijden

Het lijkt erop dat je pagina geen plug-ins gebruikt, waardoor content op veel platforms mogelijk niet bruikbaar is. Meer informatie over het belang van het vermijden van plug-ins.

De viewport configureren

Op je pagina is een viewport opgegeven die overeenkomt met het formaat van het apparaat, waardoor de pagina correct kan worden weergegeven op alle apparaten. Meer informatie over het configureren van viewports.

Leesbare lettergrootten gebruiken

Deze tekst op je pagina is leesbaar. Meer informatie over het gebruik van leesbare lettergrootten.


85 / 100    Snelheid
  Dit moet worden gecorrigeerd:
JavaScript en CSS in content boven de vouw die het weergeven blokkeren, verwijderen
Je pagina heeft 1 blokkerende scriptbronnen en 2 blokkerende CSS-bronnen. Dit veroorzaakt vertraging bij het weergeven van je pagina.

Geen van de content boven de vouw op je pagina kan worden weergegeven zonder te wachten totdat de volgende bronnen zijn geladen. Probeer blokkerende bronnen uit te stellen of asynchroon te laden of parseer de essentiële gedeelten van die bronnen rechtstreeks in de HTML.

Verwijder JavaScript-code die het laden blokkeert:

  • https://profivdome.ru/wp-content/cache/min/1/50b2f352535c60683fc763870b21641c.js

Optimaliseer de CSS-weergave voor de volgende URL's:

  • https://profivdome.ru/wp-content/cache/min/1/07035e41f0da4552bc0096a4fc3d944b.css
  • https://fonts.googleapis.com/css?family=Montserrat%3Aregular%2C500%2C700%7COpen+Sans%3Aregular%2C300%2C600%2C700%2C800&ver=5.2.2
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  Overweeg dit te corrigeren:
Gebruikmaken van browsercaching
Wanneer je in HTTP-headers een vervaldatum of maximale leeftijd voor statische bronnen instelt, geef je de browser opdracht eerder gedownloade bronnen van de lokale schijf te gebruiken in plaats van deze via het netwerk te laden.

Maak gebruik van browsercaching voor de volgende cachebare bronnen:

  • https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-131478530-1 (15 minuten)
  • https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js (20 minuten)
  • https://mc.yandex.ru/metrika/advert.gif (60 minuten)
  • https://mc.yandex.ru/metrika/tag.js (60 minuten)
  • https://www.google-analytics.com/analytics.js (2 uur)
Informatie over de oplossing voor dit probleem
JavaScript verkleinen
Wanneer je JavaScript-code comprimeert, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden, parseren en uitvoeren versnellen.

Verklein JavaScript voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 670 B (een besparing van 39%).

  • Het verkleinen van https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js kan na comprimeren 670 B besparen (een besparing van 39%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
Afbeeldingen optimaliseren
Je kunt vele bytes aan gegevens besparen door afbeeldingen correct op te maken en te comprimeren.

Optimaliseer de volgende afbeeldingen om de grootte ervan te verkleinen met 10,2 KB (een besparing van 18%).

  • Het comprimeren van https://profivdome.ru/wp-content/uploads/2019/01/12.jpg kan 5,4 KB besparen (een besparing van 25%).
  • Het comprimeren van https://profivdome.ru/wp-content/uploads/2019/02/Muzh-na-chas-Profi-v-Dome-162x225_c.png kan 4,1 KB besparen (een besparing van 12%).
  • Het comprimeren van https://profivdome.ru/wp-content/uploads/2019/01/14.jpg kan 478 B besparen (een besparing van 29%).
  • Het comprimeren van https://profivdome.ru/wp-content/uploads/2019/01/13.jpg kan 312 B besparen (een besparing van 23%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
Prioriteit geven aan zichtbare content
Je pagina vereist extra netwerkomleidingen om content boven de vouw weer te geven. Voor optimale prestaties beperk je de hoeveelheid HTML-code die is vereist voor het weergeven van content boven de vouw.

De volledige HTML-reactie was onvoldoende om de content boven de vouw weer te geven. Dit geeft meestal aan dat aanvullende bronnen (geladen na het parseren van de HTML) zijn vereist om content boven de vouw weer te geven. Geef prioriteit aan zichtbare content die nodig is voor weergave boven de vouw door deze rechtstreeks op te nemen in de HTML-reactie.

  • Slechts ongeveer 3% van de uiteindelijke content boven de vouw kan worden weergegeven met de volledige HTML-reactie.
  • Klik om het screenshot met alleen de HTML-reactie te bekijken: snapshot:4
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  5 uitgevoerde regels
Details weergeven
Omleidingen op bestemmingspagina vermijden

Je pagina heeft geen omleidingen. Meer informatie over het vermijden van omleidingen voor bestemmingspagina's.

Comprimeren inschakelen

Je hebt compressie ingeschakeld. Meer informatie over het inschakelen van compressie.

Reactietijd van server beperken

Je server heeft snel gereageerd. Meer informatie over optimalisatie van de reactietijd van de server.

CSS verkleinen

Je CSS is verkleind. Meer informatie over het verkleinen van CSS.

HTML verkleinen

Je HTML is verkleind. Meer informatie over het verkleinen van HTML.



*De resultaten worden 30 seconden in het cachegeheugen opgeslagen. Als u wijzigingen heeft aangebracht aan uw pagina, wacht u 30 seconden voordat u de test opnieuw uitvoert.

Impressum | Datenschutz